Zoeken

Fnideq: vrouw en zeven mannen opgepakt voor drugshandel

4 juni 2021 - 19:40 - Marokko

©

In Fnideq zijn afgelopen woensdag acht mensen gearresteerd op verdenking van de handel in drugs en psychotrope middelen. Ze zouden onderdeel uitmaken van een crimineel netwerk dat zich bezighoudt met de handel in deze illegale drugs.

De nationale veiligheidsdienst DGSN heeft in een verklaring laten weten dat er met de drie arrestaties een einde is gekomen aan een omvangrijke drugshandel-operatie in het kustgebied bij de stad Fnideq. Bij huiszoekingen heeft de Marokkaanse politie 14 bundels hasj in beslag genomen. Daarnaast is er een partij van 16 bundels hasj (één ton) aangetroffen in een voertuig.

Het politieonderzoek heeft de plaatselijke politiediensten in staat gesteld om zeven personen te arresteren voor de handel in illegale drugs en een vrouw die in haar woning een kamer had ingericht om de drugs op te slaan, meldt de DGSN.

Het gerechtelijke onderzoek naar het criminele netwerk zal worden uitgevoerd door de gerechtelijke politie van Tetouan onder toezicht van de rechtbank. Uit dit onderzoek moet blijken wat de omvang was van de drugshandel en of er wellicht nog meer verdachten zijn.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team