Zoeken

Walid Regragui spreekt spelers die niet in Qatar waren

29 december 2022 - 21:00 - Sport

©

Bondscoach Walid Regragui sprak na de deelname van Marokko aan het WK, de spelers van de nationale ploeg toe die niet werden opgeroepen voor het avontuur in Qatar.

Walid Regragui had tussen zijn benoeming en het begin van het WK weinig tijd om een team samen te stellen dat de uitdaging aankon. Hij moest werken met spelers die hij reeds in de gaten hield en waarvan hij de speelstijl en het potentieel kende. Als gevolg daarvan mochten sommige spelers die hadden deelgenomen aan de Afrika Cup, niet mee naar het WK, maar de coach beloofde het goed te maken.

Lees ook: Het advies van Walid Regragui aan Sofyan Amrabat

Zo zou Walid Regragui volgens Kooora de ontwikkeling van enkele spelers zoals Munir El Haddadi, Ayoub El Kaabi en de gebroeders Mmaee, die hij niet heeft opgeroepen, nauwlettend volgen. Ze niet oproepen voor het WK betekent niet dat ze geen deel meer uitmaken van het nationale team. "Elke speler die alles geeft voor zijn club en laat zien waartoe hij in staat is, heeft het recht om de kleuren van Marokko te verdedigen", beloofde de bondscoach.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team