Zoeken

Walid Regragui doet onthullingen over Hakimi en Mbappé

13 januari 2023 - 22:00 - Sport

©

Bondscoach Walid Regragui van de Atlas Leeuwen sprak over de speciale relatie tussen PSG-sterren Achraf Hakimi en Kylian Mbappé. Hij had het met name over de ontmoeting tussen Marokko en Frankrijk in de halve finale van het WK 2022 in Qatar.

"Het gaat om spelers die elkaars concurrenten zijn, die op een zeer hoog niveau spelen, die elkaar absoluut niets gunnen maar die toch vrienden zijn geworden. Vandaag zijn ze misschien wel als broers", zegt Walid Regragui, die te gast was op Canal Football Club. Beiden zijn PSG-teamgenoten en hebben tegen elkaar gespeeld in de halve finale van het WK-2022.

Lees ook: Hakimi en Mbappé na vakantie in VS naar Marokko

"Achraf Hakimi hoeft je niet te vertellen hoe je met Mbappé zou handelen. Hij kent hem beter dan ik. Toen ik hem vertelde dat hij tegen zijn maatje ging spelen, zei hij: ’Er zijn geen maatjes in onze sport’. Hij reageerde als een kampioen en wilde deze wedstrijd echt winnen," verklaarde de coach. Na de wedstrijd, die Frankrijk met 2-0 won, ging Mbappé zijn vriend troosten.

Lees ook: Mbappe wil enkel naar Real Madrid als Achraf Hakimi meegaat

Na hun terugkeer uit Qatar hadden de Marokkaanse rechtsback en zijn PSG-teamgenoot enkele dagen vrijaf. De twee onafscheidelijke vrienden reisden naar de Verenigde Staten alvorens naar Maroko te gaan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team