Zoeken

Het advies van Walid Regragui aan Sofyan Amrabat

27 december 2022 - 13:00 - Sport

©

Na zijn schitterende deelname aan het WK 2022 in Qatar, zit de Marokkaanse international Sofyan Amrabat in het vizier van meerdere Europese clubs, die hem tijdens de winterstop willen contracteren. Bondscoach Walid Regragui geeft zijn poulain een zetje in de goede richting.

Liverpool, Atletico Madrid, Sevilla, Olympique Marseille, Inter Milan en Tottenham Hotspur, allemaal zijn ze geïnteresseerd in Sofyan Amrabat. De interesse volgt op zijn uitstekende prestaties op het WK 2022 in Qatar.

Amrabat is één van de architecten van de doorbraak van het Marokkaans elftal tijdens het wereldkampioenschap voetbal. Zijn contract loopt tot de zomer van 2024 en zijn club, Fiorentina, eist 40 miljoen euro om hem te laten gaan.

Volgens Walid Regragui is het tijd dat Sofyan Amrabat zijn diensten aanbiedt aan één van de 10 beste clubs ter wereld. "Met alle respect voor Fiorentina, Amrabat zou voor één van de 10 topclubs in de wereld moeten spelen", verklaarde de coach van de Atlas Leeuwen op de Marokkaanse televisiezender Arryadia.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team