Zoeken

Onduidelijkheid over aanwezigheid Brahim Díaz op lijst Walid Regragui

13 maart 2023 - 07:00 - Sport

©

Walid Regragui zal naar verwachting maandag de lijst bekendmaken met de spelers die worden opgeroepen voor de twee vriendschappelijke wedstrijden tegen Brazilië en Peru op 25 en 28 maart. De terugkeer van een aantal oud-spelers is aangekondigd, zoals onder meer Samy Mmae en Imran Louza, maar de aanwezigheid van Brahim Diaz is nog steeds onduidelijk.

Walid Regragui heeft de spelers aangesproken die niet werden opgeroepen voor het WK van Qatar 2022 en zou spelers als verdediger Samy Mmae van Ferencváros en Watford-middenvelder Imran Louza, in zijn selectie op kunnen nemen. Volgens Foot Mercato zullen beide spelers in de voorlopige selectie worden opgenomen, om op 25 maart in Tanger tegen Brazilië en op 28 maart in het Spaanse Madrid tegen Peru te spelen.

Lees ook: Bondscoach maakt selectie voor oefenduels Marokko maandag bekend

Brahim Diaz zou de wil hebben uitgesproken om zich bij het Marokkaans voetbalelftal te voegen, maar de speler is ook nog steeds in het vizier van Spanje. De coach van La Roja heeft namelijk besloten om hem op te roepen voor de volgende bijeenkomst die gepland staat in het kader van de Euro 2024 kwalificatiewedstrijden, waar Spanje op 25 en 28 maart tegenover Noorwegen en Schotland staat.

Lees ook: Twee nieuwe spelers bij de Atlas Leeuwen

Bondscoach Walid Regragui ontmoette Brahim Diaz tijdens de wedstrijd tussen AC Milan en Tottenham (1-0) in de achtste finales van de Champions League op 14 februari, in een poging om hem te overtuigen om voor Marokko uit te komen.

Bladna.nl