Walid Regragui niet blij met prestatie spelers

15 oktober 2023 - 20:00 - Sport

©

De teleurstelling was duidelijk zichtbaar bij bondscoach Walid Regragui na het gelijkspel (1-1) van de Atlas Leeuwen tegen Ivoorkust in het Félix Houphouët Boigny Stadion in Abidjan zaterdagavond.

Walid Regragui beschouwde dit resultaat als "onverdiend", waarbij hij wees op de moeilijkheid van de wedstrijd, vooral vanwege het klimaat.

Sebastien Haller opende de score aan het einde van de eerste helft voor Ivoorkust. De Atlas Leeuwen reageerden met een doelpunt van Ayoub El Kaabi in de 80e minuut, wat het team nieuwe hoop gaf.

Regragui benadrukte het belang van deze wedstrijd als voorbereiding op de Afrika Cup 2023. "Ik heb de eerste helft niet geapprecieerd... We waren hier om van deze wedstrijd te leren zodat de spelers een idee krijgen van wedstrijden in Afrika."

De wedstrijd was een voorbereiding voor de Atlas Leeuwen op de 34e editie van de Afrika Cup dat begin volgend jaar in Ivoorkust gepland staat. Het Marokkaans elftal speelt dinsdag in Agadir een kwalificatiewedstrijd tegen Liberia.