Zoeken

Wedstrijden Marokkaans elftal: veranderingen in selectie, Ziyech opgeroepen

5 oktober 2023 - 13:00 - Sport

©

De lijst van 26 spelers die de komende wedstrijden van Marokko zullen spelen tegen Ivoorkust (vriendschappelijk) op 14 oktober in Abidjan, en tegen Liberia (officieel) op 17 oktober in Agadir, is zojuist bekendgemaakt door bondscoach Walid Regragui.

Een van de grote veranderingen is de aanwezigheid van Hakim Ziyech. In tegenstelling tot de selectie die begin september was bekendgemaakt, staat de aanvaller van Galatasaray deze keer wel op de lijst.

Lees ook: Data van Marokko’s komende wedstrijden bekend

De wedstrijd tegen Liberia, die meetelt voor de kwalificaties van de volgende Afrika Cup, is verplaatst naar 17 oktober in het Grote Stadion van Agadir. Het duel, dat oorspronkelijk gepland stond voor 9 september in Agadir, was uitgesteld vanwege de aardbeving die de avond ervoor in Al Haouz plaatsvond.

Lees ook: Officieel: voetbalwedstrijd Marokko-Liberia uitgesteld

Geselecteerde spelers:

• Doelmannen: Yassine Bounou, Munir El Kajoui, El Mehdi Benabid.

• Verdedigers: Achraf Hakimi, Ayoub El Amloud, Abdelkader Abqar, Nayef Aguerd, Ghanem Saïs, Yunis Abdelhamid, Noussair Mazraoui, Yahya Attiyat Allah

• Middenvelders: Amir Richardson, Oussama El Azzouzi, Sofyan Amrabat, Selim Amellah, Azzeddine Ounahi, Bilal El Khannous, Ismail Saibari.

• Aanvallers: Amine Harit, Ibrahim Salah, Abdessamad Ezzalzouli, Hakim Ziyech, Amine Adli, Youssef En-nesyri, Ayoub El Kaabi, Tarik Tissoudali.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team