Zoeken

Marokkaans huis voor Jennifer Lopez en Ben Affleck

21 juli 2022 - 17:00 - Cultuur

©

Jennifer Lopez en Ben Affleck trouwden zaterdag in Las Vegas en zijn al een tijdje op zoek naar een luxe woning in Los Angeles. Het nieuwe Hollywood-koppel heeft hun oog laten vallen op drie woningen, waarvan één met Marokkaanse architectuur.

Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn geïnteresseerd in het "Crescent Palace", een luxueus huis van bijna 4500 vierkante meter met een waarde van zo’n 32,75 miljoen dollar, niet ver van het beroemde Beverly Hills hotel. Het is ontworpen door Mohamed Hadid, de vader van de modellen Gigi en Bella, en heeft zeven slaapkamers, een eetkamer met open haard, een loungebar, een volledig uitgeruste keuken, een bioscoopzaal, een feestzaal, een wijnkelder met een capaciteit van 5000 flessen, een tuin met fonteinen en een zwembad.

Lees ook: Jennifer Lopez wil villa met Marokkaanse hamam kopen

Wat de residentie vooral bijzonder maakt, is de Marokkaanse inrichting van een aantal kamers. De villa ook een spa, een fitnessruimte, een lift en veel andere voorzieningen.

Lees ook: Prinses Lalla Salma met kinderen op concert Jennifer Lopez

Naast dit herenhuis, zijn Jennifer Lopez en Ben Affleck ook nog geïnteresseerd in twee andere villa’s. Het betreft "The Manor", één van de duurste in Californië, een eigendom van de Engelse erfgename Petra Ecclestone ter waarde van 160 miljoen dollar. De laatste woning is gelegen in de Bel-Air Country club en heeft een waarde van 60 miljoen dollar.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team