Zoeken

Mo Ihattaren reageert op brandstichting Porsche

28 september 2022 - 22:00 - Sport

©

De grijze Porsche Panamera van Mo Ihattaren werd dinsdag in Utrecht in brand gestoken, een paar dagen na de aankondiging van zijn huwelijk. Een week eerder ging ook al de auto van zijn broer in vlammen op.

De politie trof de auto in vlammen aan omstreeks 03.00 uur dinsdagnacht, vlakbij het huis van de familie van Ihattaren. Volgens de politie is er reden om kwaadwillig opzet te vermoeden. Ze gaan de camerabeelden in de wijk uitlezen, des temeer omdat de BMW 3 serie van de broer van Mo, Yassir Ihattaren, vorige week ook al vlam vatte in Utrecht, schrijft het AD.

Lees ook: Porsche Mo Ihattaren in brand gestoken

Een buurtbewoonster zegt dat ze rond 03.00 uur ’s nachts een keiharde knal hoorde. "Nou hoor je dat wel vaker in deze wijk, maar dit was wel wat anders. Ik zag al snel dat er een auto naast mijn huis in brand stond. Het was fel, heel mijn tuin was verlicht. Ik heb snel de brandweer gebeld, maar die waren op dat moment al onderweg. Er hangen hier altijd jongeren op het veldje, voor mijn huis, maar gisterenavond niet. Toen was het juist rustig door de regen. Ik vraag me af wat hierachter zit", aldus de buurvrouw.

Lees ook: Mohamed Ihattaren trouwt met TikTokster Yasmine (foto’s)

De 20-jarige aanvaller lijkt de autobrand zelf niet zo serieus op te nemen. Hij reageert met een post op Instagram: "Jaloezie heerst in de lucht. Gelukkig is materiaal makkelijk vervangbaar", aldus Ihattaren met lachende smileys.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team