Zoeken

Gims zet villa in Marrakech te koop

19 maart 2022 - 17:00 - Sport

©

Rapper Gims heeft besloten om zijn prachtige villa in Marrakech te koop te zetten. De Congolese rapper, die al enkele jaren tussen Marokko en Frankrijk woont, vraagt 4 miljoen euro voor de villa.

Het voormalige Session d’Assaut-lid woonde lange tijd in de gigantische villa met zijn gezin. Gims nam er verschillende van zijn liedjes op. De villa, die vroeger toebehoorde aan de familie Elaraki en genoemd is naar zijn vrouw Demdem, kostte de rapper 55 miljoen dirham.

Lees ook: Gims verhuurt villa in Marrakech voor reality show

Met een woonoppervlakte van meer dan 1200m², 700m² buitenruimte en vijf slaapkamers, alles uitgerust met TV’s, biedt dit huis van zeer hoge kwaliteit plaats aan 10 personen. Het huis heeft vijf badkamers, een fitnessruimte, een bioscoopzaal, een biljarttafel, een zwembad en een tafeltennistafel. Een droomvilla voor liefhebbers van comfort en luxe.

Lees ook: Frankrijk "verwijt" Gims dat hij in Marokko woont

De woning van de Franse rapper werd onlangs nog verhuurd voor de opnames van de realityshow "10 Couples Parfaits" (10 perfecte koppels), uitgezonden op de Franse commerciële televisiezender TFX. Gims vroeg 1057 euro per nacht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team