Zoeken

Vertrek Hakim Ziyech: Aubameyang lacht Chelsea uit

21 augustus 2023 - 16:00 - Sport

©

Na meerdere mislukte pogingen is de Marokkaanse international Hakim Ziyech er eindelijk in geslaagd om Stamford Bridge te verlaten voor de Turkse club Galatasaray. Zijn voormalige teamgenoot Pierre-Emerick Aubameyang, die Chelsea heeft verlaten om bij Marseille te spelen, verheugde zich voor zijn vriend en maakte van de gelegenheid gebruik om met de Londense club te spotten.

Op Instagram feliciteerde de Gabonees Pierre-Emerick Aubameyang zijn voormalige teamgenoot Hakim Ziyech met zijn succesvolle transfer naar Galatasaray. "Het allerbeste voor jou, mijn vriend. Vrijheid voor Ziyech", schreef hij in een story, gevolgd door een reeks emoji’s, waaronder een lachend gezicht en een hart. Een manier voor hem om zijn oude club te bekritiseren, waarvan hij subtiel opmerkt dat ze de Marokkaanse international veel te lang hebben vernederd.

Lees ook: Hakim Ziyech naar Galatasaray: financiële details van de transfer

In januari mislukte de transfer van de Atlas Leeuw naar PSG op het laatste moment vanwege de trage medewerking van Chelsea bij het versturen van de noodzakelijke documenten voor de goedkeuring van zijn contract. Zes maanden later mislukte het plan van de club om de aanvallende middenvelder te verkopen aan Al-Nassr vanwege een financieel meningsverschil. Onlangs kreeg de 30-jarige speler geen rugnummer bij de Londense club nadat hij was uitgesloten van de pre-seizoen tour in de Verenigde Staten.

Lees ook: Hakim Ziyech en Galatasaray: talent heeft zijn prijs

Zaterdag werd Ziyech voorgesteld aan de fans van Galatasaray na de 2-0 overwinning van de Turkse club op Trabzonspor. Hij zou kunnen spelen in de volgende wedstrijd van de club tegen Molde in de play-offs van de Champions League, gepland voor woensdag. De Marokkaanse international zal een nettosalaris van 3.587.500 euro ontvangen voor het seizoen 2023-2024.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team