De grote Hakim Ziyech is terug (video)

18 september 2023 - 16:00 - Sport

©

Hakim Ziyech heeft indruk gemaakt tijdens zijn eerste wedstrijd met Galatasaray tegen Samsunspor, in het kader van de 4e speelronde van de Turkse competitie.

De Marokkaanse international maakte zaterdag zijn debuut voor de Turkse topclub in een wedstrijd die eindigde in een 4-2 overwinning voor Galatasaray. Ziyech (30), kwam in de tweede helft het veld op en wist meteen zijn stempel te drukken. Hij leverde een beslissende pass aan Mauro Icardi voor het laatste doelpunt van zijn club in de 67e minuut. Hij droeg het doelpunt op aan de slachtoffers van de aardbeving in Marokko.

Ziyech tekende op 19 augustus bij Galatasaray, de regerend kampioen van Turkije, in de vorm van een huurovereenkomst met een optie tot koop. Deze transfer betekende het einde van zijn minder succesvolle periode bij Chelsea. Hij zal een netto salaris van 3.587.500 euro ontvangen voor het seizoen 2023-2024.