Zoeken

Nieuwe start voor Hakim Ziyech in Turkije

18 augustus 2023 - 13:00 - Sport

©

Hakim Ziyech staat op het punt om voor vier jaar bij Galatasaray te tekenen. Donderdag slaagde hij voor de medische keuring, een cruciale stap voor zijn transfer.

De Marokkaanse international heeft donderdagochtend met succes zijn medische keuring bij Galatasaray doorstaan, meldt Sky Sports. Als alles volgens plan loopt zal de aanvallende middenvelder van Chelsea in de komende dagen Stamford Bridge verruilen voor Turkije. De Engelse club en Galatasaray zouden een akkoord hebben bereikt over de transfer van de 30-jarige speler.

Lees ook: Ajax sluit terugkeer Hakim Ziyech uit

Het is de derde medische keuring die Ziyech in 2023 heeft ondergaan. De eerste keer was in januari, toen hij bij PSG werd verwacht. Maar door de trage medewerking van Chelsea mislukte de transfer. Onlangs ging zijn transfer naar Al Nassr niet door vanwege een vermeend knieprobleem. Ziyech houdt echter vol dat de oorzaak een financieel meningsverschil was.

Lees ook: Hakim Ziyech onderweg naar Turkse club

Ziyech’s transfer naar Galatasaray zal een einde maken aan zijn moeilijke tijd bij Chelsea. Hij kwam in de zomer van 2020 naar Stamford Bridge als onderdeel van een deal ter waarde van 35 miljoen euro, maar de Atlas Leeuw vond zijn plek niet in het team van de Blues. Hij scoorde 14 doelpunten in 107 wedstrijden. Onlangs kreeg hij zelfs geen rugnummer bij de Londense club en werd hij uitgesloten van de pre-seizoenstour in de Verenigde Staten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team