Zoeken

Chelsea vs Ziyech: einde nabij

10 augustus 2023 - 11:00 - Sport

©

Chelsea is actief op zoek naar een nieuwe club voor Hakim Ziyech. De Engelse club zou zo snel mogelijk afscheid van hem willen nemen. De Marokkaanse international heeft zelfs geen rugnummer gekregen bij de Londense club.

De aanvallende middenvelder, die graag weer speeltijd wil krijgen en daarom het liefst deze zomer vertrekt, heeft geen nummer gekregen bij de Londense club voor het nieuwe seizoen. Enkele dagen eerder had de nieuwe coach van de Blues, Mauricio Pochettino, hem ook niet opgeroepen voor de preseason tour in de Verenigde Staten. Chelsea verwacht dat de Marokkaanse international snel een andere club zal vinden, aldus transferexpert Fabrizio Romano.

Lees ook: Negeert Hakim Ziyech Saoedisch bod in hoop op terugkeer naar Ajax?

Hakim Ziyech kwam in de zomer van 2020 naar Chelsea met een contract van 35 miljoen euro maar slaagde er niet zijn plaats te vinden bij Stamford Bridge. De Atlas Leeuw scoorde 14 doelpunten en maakte 13 assists in 107 wedstrijden met Chelsea. In januari mislukte zijn transfer naar PSG op het laatste moment vanwege de trage medewerking van Chelsea om de documenten voor zijn transfer te leveren.

Lees ook: Nieuwe start in Frankrijk voor Hakim Ziyech?

Onlangs mislukte ook een transfer naar Al Nassr in Saoedi-Arabië, vanwege een vermeend knieprobleem dat zou zijn opgemerkt tijdens de medische keuring. Maar de Atlas Leeuw stelt dat de reden van zijn mislukte transfer een financieel meningsverschil betreft.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team