Zoeken

Hakim Ziyech en Galatasaray: talent heeft zijn prijs

19 augustus 2023 - 10:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Hakim Ziyech staat op het punt een nieuw contract te tekenen bij Galatasaray, na een periode van onzekerheid over zijn gezondheidstoestand.

Volgens de Turkse krant Milliyet heeft de voormalige Ajax-speler een bod geaccepteerd voor drie seizoenen bij de Turkse kampioen, tot juni 2026. Ziyech zal in totaal 13 miljoen euro ontvangen, wat neerkomt op 4,5 miljoen euro per jaar.

Lees ook: Nieuwe start voor Hakim Ziyech in Turkije

De officiële bekendmaking van deze deal lijkt nabij. Ziyech heeft in Londen al een medische keuring ondergaan voor Galatasaray en werd gisteren in Turkije verwacht voor een tweede medische keuring waarna hem een contract zal worden aangeboden.

Erden Timur, vice-voorzitter van Galatasaray, bevestigde: "De onderhandelingen zijn gaande, we zullen het aankondigen wanneer het afgerond is. Er zijn tot nu toe geen problemen vastgesteld bij de medische controle van Hakim Ziyech."

Lees ook: Hakim Ziyech onderweg naar Turkse club

Aan het begin van de zomer leek Ziyech een overeenkomst te hebben gevonden met Al-Nassr in Saoedi-Arabië. De transfer ging echter niet door vanwege knieproblemen die tijdens de medische keuring werden vastgesteld. Ziyech ontkende dat met humor, verwijzend naar een financiële geschil.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team