Zoeken

Treinen 30% goedkoper voor wereld-Marokkanen

10 juni 2022 - 20:20 - Marokkanen in het buitenland

©

Om de Operatie Marhaba 2022 beter te ondersteunen, heeft de Nationale Spoorwegmaatschappij (ONCF) speciale initiatieven genomen om in het buitenland wonende Marokkanen beter te kunnen verwelkomen.

Een speciaal en exclusief welkomsttarief werd ingevoerd voor Marokkanen die in het buitenland wonen, "Ahlan" genaamd, waarmee zij een korting van 30% kunnen krijgen. Het hoofd van de afdeling Reizigers van het ONCF, Nassira Bachari, deelde mee dat dit aanbod de hele zomer geldig is naar alle bestemmingen en op alle treinen, met inbegrip van de HSL Al Boraq.

Lees ook: Tanger Med: bijzondere maatregelen voor Marokkaanse diaspora

Bovendien heeft het ONCF het aantal treinen verhoogd van en naar bestemmingen waar een sterke toename van het aantal reizigers wordt verwacht. Zo zijn er 48 dagelijkse treinen gepland die Tanger verbinden met verschillende steden in het centrum, het zuiden en het oosten van het koninkrijk. De dienstregeling zal de hele dag door gelden, van vijf uur ’s ochtends tot elf uur ’s avonds.

Lees ook: Gepensioneerde wereld-Marokkanen: nieuwe voorwaarden voor douane-inklaring auto’s

Het ONCF heeft de verkoopkanalen uitgebreid via de eigen website en in partneragentschappen, waarvan er meer dan 4000 in het hele land zijn. Dit vergemakkelijkt de aankoop van tickets.

Bladna.nl