Zoeken

Transfer Hakim Ziyech naar Al Nassr bijna rond

26 juni 2023 - 19:30 - Sport

©

Hakim Ziyech staat op het punt om naar Al Nassr in Saoedi-Arabië te vertrekken. Na onderhandelingen tussen beide clubs heeft de Marokkaanse international de transfervoorwaarden en vooral een flinke cheque geaccepteerd.

Volgens de Italiaanse journalist Fabrizio Romano, "is de deal gesloten. De speler heeft zijn transfer geaccepteerd. Het enige wat nog rest, is een medische keuring voordat het officieel wordt".

Lees ook: Transferexpert over Ziyech: "Ze willen hem niet meer"

Sinds zijn overstap van Ajax Amsterdam naar Chelsea in 2020 voor 40 miljoen euro plus bonussen, heeft Ziyech niet zijn ware talent kunnen tonen, omdat hij vaak op de bank is gelaten door de opeenvolgende coaches. De Atlas Leeuw heeft samen met Chelsea wel de Champions League, de UEFA Super Cup en de Club World Cup gewonnen. Zijn toekomstige contract met Al Nassr loopt tot juni 2026.

Lees ook: Dit is het (onweerstaanbaar) salaris dat Al Nassr aan Hakim Ziyech biedt

De transfer naar Al Nassr biedt Hakim Ziyech de kans om een plek in het eerste team te veroveren en zijn carrière nieuw leven in te blazen, hoewel het algemeen bekend is dat de Saoedische competitie veel zwakker is dan de Europese.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team