Zoeken

"Knieproblemen, echt?" Ziyech reageert op geruchten

5 juli 2023 - 20:30 - Sport

©

Hakim Ziyech heeft de geruchten ontkend over zijn medische keuring die slecht zou zijn verlopen bij de Saoedische club Al Nassr.

Op dinsdag 4 juli 2023 plaatste de Marokkaanse international een foto van zijn benen op Instagram, in reactie op berichten over zijn vermeende knieproblemen, met een sarcastisch onderschrift: "Knieproblemen, echt?" 😂

Lees ook: Al Nassr wil Ziyech nog maar verlaagt bod

Saoedische bronnen meldden enkele dagen geleden dat Ziyech niet was geslaagd voor zijn eerste medische keuring bij Al Nassr, waardoor zijn transfer naar de Saudi Professional League deze zomer in gevaar zou zijn. De transfer zou lucratief kunnen zijn voor Chelsea, die naar verwachting 20 miljoen pond zou verdienen aan de Atlas Leeuw.

Lees ook: Hakim Ziyech: Al Nassr twijfelt

Het seizoen 2022/23 van Ziyech werd gekenmerkt door een terugkerende knieblessure waardoor hij meerdere wedstrijden niet mocht spelen. Het is door dezelfde blessure dat de Marokkaanse international niet zou zijn geslaagd voor de medische keuring bij Al Nassr. De speler zou een tweede medische keuring ondergaan bij de Saoedische club, maar daar is voorlopig geen informatie over vrijgegeven.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team