Zoeken

Hakim Ziyech’s Rolls-Royce van 500.000 euro verwoest

31 juli 2023 - 18:00 - Sport

©

De Rolls-Royce van de Marokkaanse international Hakim Ziyech was zondag betrokken bij een verkeersongeluk op een druk kruispunt in Amsterdam. Daarbij vielen geen slachtoffers.

De Rolls-Royce botste met een Volkswagen Polo op de Willem Schoutenstraat in De Baarsjes, Amsterdam, rond 18.30 uur zondag, meldt AT5. Het voertuig van 488.805 euro, eindigde in een fietsenrek. Er vielen geen gewonden, maar het voertuig liep veel schade op en meerdere fietsen werden verwoest. Ook de Volkswagen werd zwaar beschadigd.

Lees ook: Hakim Ziyech betaalt 3 ton voor nieuwe bolide

Hakim Ziyech zat zelf niet in de auto. Hij had het voertuig uitgeleend. De politie heeft een van de bestuurders gearresteerd. Daarbij wordt niet vermeld om welke bestuurder het gaat.

Lees ook: De garage van Hakim Ziyech: luxe en snelheid

Deze zomer is tumultueus geweest voor de Marokkaanse international. Zijn transfer naar Al Nassr in Saoedi-Arabië mislukte. Volgens de Saoedische club kwam dat door een knieprobleem vastgesteld tijdens de medische keuring. Maar Ziyech ontkent dat en stelt dat de onderhandelingen mis liepen na een poging van Al Nassr om het vastgesteld bedrag naar beneden te herzien.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team