Zoeken

Hakim Ziyech: Al Nassr twijfelt

30 juni 2023 - 11:00 - Sport

©

Hakim Ziyech heeft ingestemd met een vertrek van Chelsea naar Saoedi-Arabië, maar Al Nassr zou de Marokkaanse international mogelijk toch niet willen contracteren. Waarom?

Na een teleurstellend seizoen bij Chelsea, waar hij moeite had om een vaste plek te veroveren, hoopt Ziyech op een nieuwe start. Veel clubs zijn geïnteresseerd in de Atlas Leeuw, die na lang onderhandelen een transfer naar Saoedi-Arabië zou hebben geaccepteerd. Zijn transfer is echter in gevaar door medische problemen.

Lees ook: Dit is het (onweerstaanbaar) salaris dat Al Nassr aan Hakim Ziyech biedt

Hakim Ziyech heeft een medische keuring ondergaan voor Al-Nassr, waarbij de artsen knieproblemen zouden hebben ontdekt bij de speler. Deze problemen, die al door Paris Saint-Germain waren geïdentificeerd tijdens hun poging om de Marokkaanse international op huurbasis te contracteren in de laatste transferperiode, kunnen Ziyech’s transfer naar het team van Cristiano Ronaldo vertragen.

Een eerdere transfer naar PSG mislukte door administratieve complicaties. Dit leidde Ziyech ertoe om andere opties voor zijn toekomst te overwegen. Een vertrek naar Saoedi-Arabië zou hem een nieuwe start geven na drie moeilijke jaren bij Chelsea.

Lees ook: Transferexpert over Ziyech: "Ze willen hem niet meer"

Ziyech vertrok van Ajax Amsterdam naar de Britse club voor 37 miljoen pond, maar voldeed niet aan de verwachtingen ondanks 14 doelpunten en 13 assists in 107 wedstrijden. Maar zijn prestatie tijdens het WK 2022 in Qatar herinnert ons aan het onbenutte potentieel van de Atlas Leeuw.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team