Zoeken

Tessa Thompson schittert in jurk van Marokkaanse ontwerper

20 december 2021 - 16:20 - Cultuur

©

De Amerikaanse actrice Tessa Thompson werd opgemerkt in een strakke Casablanca jurk van de Frans-Marokkaanse ontwerper Charaf Tajer tijdens de promotie van haar nieuwste film ’Passing’.

Tessa Thompson koos voor een strakke Casablanca-jurk, compleet met een geruit pak, om haar nieuwste film ’Passing’ te promoten, zo meldt Arab News.

Lees ook: Duurste outfit Meghan Markle in 2019 is een kaftan (video)

De keuze is gemaakt door Hollywood stylisten Wayman Bannerman en Micah McDonald. Vergezeld door journalisten straalde de Amerikaanse ster in haar jurk. Het was ook een eerbetoon aan haar ouders, die elkaar leerden kennen toen ze werkten in een kledingatelier in de modewijk van Casablanca.

Lees ook: Ivanka Trump met prachtige kaftan op koninklijk diner (foto)

’Passing’ vertelt het verhaal van een zwarte vrouw in het New York van eind jaren twintig. Haar leven verandert helemaal wanneer ze een oude jeugdvriend ontmoet die zich als een blanke gedraagt. De film ging in november op Netflix in première en werd goed ontvangen door critici. Verschillende sterren, waaronder de Britse popster en model Dua Lipa, hebben eveneens de film geprezen. Casablanca is een Parijse merk dat bekend staat om zijn luxueuze kleding van zijde en kasjmier, geïnspireerd op de Marokkaanse roots van ontwerper Charaf Tajer. In 2018 kreeg hij bekendheid met zijn eerste show op de Paris Fashion Week voor mannen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team