Zoeken

Mike Tyson gekleed door Marokkaanse ontwerper

15 oktober 2022 - 11:00 - Cultuur

©

Het is niet de eerste keer dat het modemerk Casablanca beroemdheden in de schijnwerpers zet, de Amerikaanse acteur Nicolas Cage speelde een hoofdrol in hun Herfst-Winter collectie 2022 en nu werd de 56-jarige voormalige Amerikaanse bokser Mike Tyson gefotografeerd door het tijdschrift King Kong, met een outfit van dezelfde ontwerper.

Mike Tyson staat op de cover van een speciaal nummer van het tijdschrift King Kong, gewijd aan mythen en legenden. Tyson draagt een witte jas met geborduurde motieven van de Frans-Marokkaanse ontwerper Charaf Tajer. De look van Mike Tyson komt uit de herfst-winter 2022 collectie van het merk Casablanca, getiteld ’Le Monde Diplomatique’.

Lees ook: Nicolas Cage nieuw gezicht Casablanca-campagne

Tajer lanceerde Casablanca in 2018 en liet zich inspireren door zijn Parijse en Marokkaanse roots, met casual stukken in luxe materialen. Casablanca begon met herenkleding, maar is sindsdien uitgebreid naar dames kleding, lederwaren, sieraden, brillen en schoenen. Model-celebrities als Gigi Hadid en Kendall Jenner hebben de opkomst van het merk helpen versnellen.

Lees ook: Merk Casablanca gaat alliantie aan met Bulgari

De coverfoto met Mike Tyson is een mooie publiciteitsstunt voor het merk, waarvan de ontwerper ook deel uitmaakt van de 2022 Business of Fashion ranking, een lijst met de 500 namen van de meest populaire designers.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team