Zoeken

Duurste outfit Meghan Markle in 2019 is een kaftan (video)

29 december 2019 - 18:20 - Marokko

©

Celebs aarzelen niet meer om de kaftan te eren tijdens hun bezoeken aan Marokko. Ook Meghan Markle, die tijdens haar bezoek aan het koninkrijk een prachtige én gepersonaliseerde kaftan van Dior droeg.

The Daily Mail bericht deze week dat de kaftan die de vrouw van prins Harry in Marokko droeg, de duurste outfit is die ze in de loop van 2019 heeft mogen dragen.

Het blad publiceerde een lijst van de geschatte prijs van alle outfits die de hertogin van Sussex in 2019 droeg. Daaruit blijkt dat de op maat gemaakte crèmekleurige kaftan die ze in februari tijdens haar driedaagse bezoek aan Marokko droeg, 120.000 dollar heeft gekost.

Tijdens heel haar verblijf eerde de actrice en jonge moeder, de Marokkaanse mode met haar outfits. Bij haar aankomst op de Mohammed V luchthaven in Casablanca droeg ze bijvoorbeeld een rood kleed met korte mouwen, als eerbetoon aan de Marokkaanse vlag volgens Article19.

De kaftan van Dior droeg ze tijdens een receptie georganiseerd door de Britse ambassadeur in Marokko, Thomas Reilly, en zijn vrouw Leah, op de ambassade van Groot-Brittannië in Rabat.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team