Zoeken

Actrice sensationeel in "Marokkaanse kaftan"

14 september 2022 - 21:00 - Cultuur

©

De Cubaans-Spaanse actrice Ana De Armas maakte een verbluffende verschijning op de 48ᵉ editie van het Amerikaanse filmfestival van Deauville, dat van 2 tot 10 september in Frankrijk plaatsvond. Voor de gelegenheid droeg ze een prachtige jurk, geïnspireerd op de Marokkaanse kaftan.

Ana De Armas verscheen in een lange witte jurk met een riem, lange chiffon mouwen en een goudkleurig stenen borduursel, dat enorm veel wegheeft van een Marokkaanse kaftan, op het Deauville American Film Festival.

Lees ook: Sofia Saidi schittert op filmfestival Venetië (foto’s)

De Cubaans-Spaanse actrice kwam naar de première van haar nieuwste Netflix-film getiteld "Blond". Ze speelt de rol van Hollywoodster Marilyn Monroe in een historisch psychologisch drama, dat het leven van Marilyn Monroe onderzoekt, gebaseerd op een biografisch werk van Joyce Carol Oates.

Lees ook: Hilary Clinton subliem in Marokkaanse kaftan (video)

Ana De Armas werd bekroond voor haar optreden. Zij ontving de Hollywood Rising-Star Award, een prijs die wordt toegekend als erkenning voor "het talent, de passie en de inzet van acteurs en actrices tijdens het creatieve proces".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team