Zoeken

Tanger-Med: lichte toename personenvervoer

27 april 2021 - 12:20 - Marokko

©

Het personenvervoer in de haven Tanger Med begint langzaam te herstellen. Dit komt vooral door de speciale veerboten die worden gecharterd voor de repatriëring van Europeanen. Veel toeristen en inwoners van Europa zijn gestrand in Marokko vanwege de vliegverboden die zijn ingesteld om de verspreiding van het coronavirus te stoppen.

Een van de rederijen die de repatriëring van Europeanen verzorgt is Baleària die lijnvaarten tussen Tanger Med en Algeciras uitvoert. Op donderdag 22 april heeft deze rederij nog een overtocht uitgevoerd. Ook La Méridionale brengt gestrande Europeanen terug naar het continent.

Mensen die naar Marokko af willen reizen kunnen echter geen gebruik maken van deze maritieme verbindingen. Zij zullen moeten wachten totdat eind mei bekend wordt gemaakt of de reisbeperkingen worden opgeheven of verlengd.

Ook in Sebta groeit het personenvervoer als gevolg van de repatriëring van Europese burgers. Hier heeft de drukte er zelfs toe geleid dat het aantal overtochten is verdubbeld.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team