Zoeken

Royal Air Maroc verleent gunst aan klanten

15 juli 2021 - 19:00 - Economie

©

De nationale luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc biedt reizigers van de B-lijst, waaronder Frankrijk, Spanje en Tunesië, de mogelijkheid om hun vluchtdata gratis te wijzigen. Dit besluit volgt op de laatste actualisering van de door Marokko opgestelde A- en B-lijsten, in het kader van de heropening van het luchtruim.

De aankondiging van het ministerie van Buitenlandse Zaken om verschillende landen van lijst A in lijst B onder te brengen, heeft een golf van verontwaardiging teweeggebracht onder Marokkanen die in deze landen verblijven en naar Marokko wilden reizen.

Lees ook: Thuisisolatie in plaats van 10-daagse quarantaine voor wereld-Marokkanen uit B-lijst-landen

Daarom heeft Royal Air Maroc aangekondigd dat klanten die tickets hebben gekocht vanuit die landen kosteloos de datum van hun vlucht kunnen wijzigen. "Naar aanleiding van de nieuwe voorwaarden voor toegang tot het Marokkaanse grondgebied, profiteren klanten die tickets kochten vanuit Frankrijk, Spanje, Portugal, Tunesië, Egypte en Rusland, van een gratis wijziging voor vertrek van de vlucht, tot 30 september 2021," twitterde Royal Air Maroc.

Marokkanen uit deze landen die niet of onvolledig zijn gevaccineerd, zullen een thuis-quarantaine van 5 dagen in acht moeten nemen en op dag 5 een coronatest (sneltest of PCR-test) moeten doen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team