Zoeken

Royal Air Maroc verleent klanten kleine gunst

30 augustus 2021 - 10:40 - Marokko

©

Royal Air Maroc geeft, als gevolg van het besluit van Canada om alle rechtstreekse vluchten vanuit Marokko voor een periode van één maand op te schorten, de mogelijkheid aan klanten die reeds een ticket hadden geboekt, om hun reis gratis uit te stellen.

"Om al onze passagiers bij te staan in deze periode, kunnen tickets gratis en zonder kosten worden aangepast tot 15 december 2021, naar dezelfde of een andere bestemming", aldus de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij in een persbericht.

Lees ook: Canada schort vluchten met Marokko op

Passagiers die een terugbetaling wensen van hun ticket zullen via een voucher of in contanten bij het verkooppunt waar het ticket werd gekocht worden terugbetaald.

Canada heeft zaterdag op advies van het Canadees gezondheidsagentschap besloten om directe vluchten vanuit Marokko tussen 29 augustus en 29 september 2021 te verbieden. Reden is volgens de Canadese autoriteiten de zorgwekkende epidemiologische situatie in het koninkrijk. Enkel vrachtvervoer, medische transfers en militaire vluchten zijn nog toegestaan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team