Zoeken

Bericht van Royal Air Maroc aan klanten in Rusland

6 oktober 2021 - 18:00 - Marokko

©

Als gevolg van de opschorting van alle directe vluchten tussen Marokko en Rusland, heeft Royal Air Maroc besloten om haar klanten de mogelijkheid te geven om gratis hun vliegticket te wijzigen.

"Om al onze passagiers in deze periode te begeleiden, zijn ticketwijzigingen tot 15 december 2021 en naar dezelfde bestemming kosteloos toegestaan", aldus de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij in een bericht op Twitter.

In het bericht wordt ook aangegeven dat de terugbetaling van tickets naar Rusland in de vorm van een voucher of in contanten bij het verkooppunt kan worden verkregen.

De ambassade van Rusland in Marokko had dinsdag het besluit van Rabat bekendgemaakt om alle directe vluchten van en naar Rusland voor een onbepaalde tijd op te schorten. Reizen tussen Marokko en Rusland met een tussenstop in een derde land zijn daarentegen wel toegestaan.

De opschorting van de vluchten tussen Rusland en Marokko zou het gevolg zijn van de zorgwekkende epidemiologische situatie in Rusland. In de afgelopen 24 uur werden 929 overlijdens als gevolg van Covid-19 gemeld in het land.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team