Zoeken

Regragui en Sektioui bundelen krachten voor Olympische Spelen

31 maart 2024 - 14:00 - Sport

©

Walid Regragui en Tarik Sektioui, de bondscoaches van de A-ploeg en de Olympische ploeg van Marokko, slaan de handen ineen om de beste formatie te creëren voor de Olympische Spelen in Parijs.

Tijdens een technische bespreking zullen beide coaches de resultaten van de stage van maart en de oefenwedstrijden van de Olympische ploeg tegen Oekraïne en Wales analyseren. Walid Regragui zal ook verslag uitbrengen over de prestaties van zes Olympische spelers die zich recent bij de A-ploeg aansloten, waaronder Ilias Akhomach en Eliesse Ben Seghir. Ook Abdessamad Ezzalzouli, die deelnam aan het WK in Qatar en de Afrika Cup in Ivoorkust, komt ter sprake.

Lees ook: Walid Regragui ontslagen? Marokkaanse voetbalbond reageert

Verder bespreken de coaches de planning voor de volgende trainingsstage, die samenvalt met de kwalificaties voor het WK van 2026, en de voorbereiding op de Olympische Spelen. Het idee is om alle Olympische spelers die voor de A-ploeg in aanmerking komen tijdens deze periode bij Sektioui te laten trainen, om de teamspirit te bevorderen en de spelers beter te leren kennen.

Lees ook: Marokko schenkt Brahim Diaz Olympische droom

Tarik Sektioui, die in februari Issame Charaï opvolgde als bondscoach van de Olympische ploeg, is verantwoordelijk voor de training van de U23 en moet nauw samenwerken met Regragui om de komende toernooien goed voor te bereiden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team