Zoeken

Overspel reden voor bloedbad Settat

5 november 2021 - 17:19 - Marokko

©

Een Marokkaanse man die in Italië woont heeft afgelopen woensdag in de regio Settat zijn vrouw, broer en neef doodgeschoten. De beschuldigde zou hebben ontdekt dat zijn vrouw seksuele relaties had met de twee andere slachtoffers.

Volgens het dagblad Assabah verdacht de in Italië wonende Marokkaan zijn broer en neef ervan seksuele betrekkingen te hebben met zijn vrouw. Om hier zekerheid over te krijgen installeerde hij een camera in de slaapkamer en downloadde hij een applicatie op zijn telefoon waarmee hij alles vanuit Italië kon volgen. De ontrouw van zijn vrouw en het verraad van zijn broer en neef werd bevestigd. Hij keerde terug naar Marokko om de zaak te regelen.

Lees ook: Tiener schiet twee mensen dood in Casablanca

De man was razend en lokte de betrokkenen naar een hoek van het huis, waarna hij twee kogels in het hoofd van elk van de slachtoffers schoot. De gendarmerie van Tlat Loulad werd ter plaatse geroepen en voerde het gebruikelijke onderzoek alvorens de lichamen van de slachtoffers naar het mortuarium te vervoeren. De echtgenoot werd gearresteerd en het moordwapen in beslag genomen. De Italiaanse Marokkaan zou 62 jaar oud zijn en twee vrouwen hebben. De overleden echtgenote woonde in Marokko met haar zes broers in het familiehuis in Douar N’Khilat en de tweede vrouw woont in Italië.

Lees ook: Marokko: overspelige echtgenoot gearresteerd na verkeersovertreding

De man werd in hechtenis genomen. Zijn hoorzitting is uitgesteld omdat hij een hysterische aanval kreeg en sinds zijn arrestatie geen woord meer heeft gesproken. De procedure zal worden voortgezet zodra hij kan meewerken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team