Zoeken

Marokko: overspelige echtgenoot gearresteerd na verkeersovertreding

9 mei 2021 - 10:40 - Marokko

©

Op de kustweg van El Jadida naar Safi, is tijdens een verkeerscontrole een man gearresteerd die door de vader van zijn minnares werd beschuldigd van overspel en diefstal.

De gendarmes van El Jadida ontdekten dat er een klacht was ingediend tegen een 29-jarige man die ze staande hadden gehouden omdat hij een verkeersovertreding had begaan. De getrouwde man en vader van twee kinderen was al meerdere malen gedagvaard om verantwoording af te komen leggen over de aanklacht van de vader van zijn minnares.

Uit het verhoor van de 29-jarige man blijkt dat hij wilde trouwen met zijn minnares, maar dat haar ouders het resoluut hadden afgewezen omdat hij een gehuwde man is. Ook zijn vrouw accepteerde een tweede huwelijk niet. Ondanks de afkeuring van de ouders en zijn vrouw verhuisde hij met het meisje naar een appartement in de Gharb-regio. Later vertrokken ze weer naar het huis van de man, waar zijn vrouw en twee kinderen woonden. Zijn minnares was inmiddels zwanger geraakt.

De beklaagde ontkende dat hij geld van de vader van zijn minnares zou hebben gestolen. De jonge vrouw verklaarde dat zij uit vrije wil met de man was meegegaan en dat er geen sprake was van diefstal van het geld van haar vader. De vrouw van de beklaagde wil ook een aanklacht tegen hem indienen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team