Zoeken

Marokko: man betrapt vrouw op bedrog en doodt minnaar

11 december 2021 - 20:20 - Marokko

©

In Sidi Yahia Zaer heeft een man de minnaar van zijn vrouw doodgestoken toen hij de twee op heterdaad betrapte. De vermeende moordenaar werd inmiddels aangehouden en in hechtenis genomen.

De feiten dateren van woensdag en vonden plaats in de plattelandsgemeente Sidi Yahia Zaer. De man, een schroothandelaar van beroep, betrapte zijn vrouw terwijl ze seksuele betrekkingen had met een andere man in een woning in de sloppenwijk van Lmaakla, meldt Assabah. Hij werd woedend, pakte een mes en stak de minnaar van zijn vrouw meerdere malen.

Lees ook: Overspel reden voor bloedbad Settat

De gerechtelijke politie werd opgeroepen en begaf zich naar de plaats van het misdrijf. Het slachtoffer, dat baadde in het bloed, werd door verplegers naar het provinciaal ziekenhuis Sidi Lahcen in Temara vervoerd, maar bezweek onderweg aan zijn verwondingen.

De vermeende moordenaar en zijn vrouw werden gearresteerd en naar het politiebureau gebracht. Daar werden ze onder toezicht van het Openbaar Ministerie in hechtenis geplaatst. De procureur des Konings bij het Hof van Beroep van Rabat heeft een autopsie aangevraagd op het lichaam van het slachtoffer.

Lees ook: Jaloerse vrouw steekt minnaar dood in El Hajeb

In afwachting van de beslissing van de rechtbank werden de twee kinderen van het echtpaar toevertrouwd aan hun grootouders van moederszijde.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team