Zoeken

Tiener schiet twee mensen dood in Casablanca

4 november 2021 - 16:30 - Marokko

©

Een tiener die op dinsdag 2 november in Sidi Rahal bij Casablanca op twee mensen zou hebben geschoten, is nog dezelfde dag naar het parket verwezen om zich te verantwoorden. Om deze tragische zaak beter te begrijpen, heeft het Openbaar Ministerie de Koninklijke Gendarmerie om een nader onderzoek verzocht.

De verdachte zou het jachtgeweer van zijn vader hebben gebruikt en blindelings zijn beginnen te schieten. Daardoor kwamen twee mensen om het leven en raakten twee andere mensen gewond. Een man, een nachtbewaker, overleed ter plaatse, terwijl een andere man aan zijn verwondingen overleed in de ambulance die hem naar het ziekenhuis van vervoerde.

Lees ook: Italiaanse politicus schiet Marokkaan dood

Op verzoek van het openbaar ministerie wordt verwacht dat de onderzoekers familieleden van de vermeende moordenaar zullen ondervragen. Bovenaan de lijst staat de vader van de jongeman. Hij is de eigenaar van het jachtgeweer dat is gebruikt door de 17-jarige, die, volgens de eerste elementen van het onderzoek, het pistool had meegenomen om af te rekenen met een paar vrienden op zijn school.

Lees ook: Man schiet op Marokkanen in Sebta (video)

Volgens de lokale autoriteiten verkeerde de tiener onder invloed van psychotrope drug toen hij het jachtgeweer van zijn vader gebruikte en in het wilde weg begon te schieten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team