Zoeken

Jaloerse vrouw steekt minnaar dood in El Hajeb

23 november 2021 - 18:00 - Gemeenschap

┬ę

Een feestje is enkele dagen geleden fataal afgelopen voor een jongeman. Hij werd vermoord door een getrouwde vrouw van rond de 20 jaar met wie hij een relatie had in El Hajeb.

Het drama vond begin vorige week in de nacht van maandag op dinsdag plaats. Al Massae bericht dat het slachtoffer werd doodgestoken door zijn minnares tijdens het feestje dat zij zelf had georganiseerd en waar veel was gedronken.

Lees ook: Marokkaanse en minnaar doden echtgenoot die niet wil scheiden

Volgens het onderzoek werd de vrouw woedend toen ze zag dat het slachtoffer te veel aandacht had voor een andere jonge vrouw die op het feestje aanwezig was. Toen hij haar begon te verleiden viel de verdachte hem aan met een mes. De jongeman werd twee keer gestoken en overleed aan zijn verwondingen.

De Koninklijke gendarmerie van Ain Taoujdate en een forensisch team werden ter plaatse gestuurd. Het lichaam van het slachtoffer werd naar het forensisch instituut gebracht voor onderzoek.

Lees ook: Leeuwardse Farid schoot minnaar vrouw neer vanwege sekstapes

Alle gasten die aanwezig waren op het feestje werden gearresteerd en door de politie gehoord. Ze werden vervolgens in bewaring gesteld op bevel van het parket. Het onderzoek loopt nog.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team