Zoeken

Marokkaan door zoon neergestoken in Malaga

7 mei 2022 - 10:20 - Marokkanen in het buitenland

©

Een 17-jarige Marokkaan is door de Spaanse politie gearresteerd omdat hij zijn vader thuis in de wijk Churriana in Malaga heeft neergestoken.

De tiener was na het misdrijf het huis van de familie ontvlucht en werd in een nabijgelegen veld door agenten gearresteerd. Zijn kleren waren bevlekt met het bloed van zijn vader, meldt El Confidencial. Er werd een onderzoek ingesteld om de oorzaken van de aanval vast te stellen. De moeder van de jongeman probeerde het te verdoezelen door de politie te vertellen dat haar man gevallen was.

Lees ook: Marokkaanse taxichauffeur vermoord in Spanje

Het incident gebeurde woensdagnamiddag. Een voorbijganger waarschuwde agenten toen hij de tiener met bebloede handen en kleren uit het huis zag komen. De jongeman en het mes dat hij zou hebben gebruikt om zijn vader neer te steken, werden gevonden op een braakliggend terrein niet ver van het huis van de familie, volgens bronnen die bekend zijn met de zaak.

Lees ook: Marokkaan met machete aangevallen in Spanje

Het 60-jarige slachtoffer werd een vijftiental keer gestoken en in kritieke toestand naar het regionale ziekenhuis in Malaga gebracht. De tiener werd naar de jeugdrechter doorverwezen in afwachting van zijn proces.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team