Zoeken

Moordenaar Adil Dghoughi opgepakt in Texas

25 oktober 2021 - 16:20 - Wereld

©

Terry Turner, een 65-jarige Amerikaan, is gearresteerd voor de moord op de 31-jarige Marokkaanse Adil Dghoughi in het zuiden van Austin, in Texas, op 11 oktober.

De familie van de jonge Marokkaan wordt eindelijk gehoord. Ruim tien dagen na de moord op Adil, die in zijn auto werd doodgeschoten, werd de hoofdverdachte gearresteerd.

Lees ook: Marokkaan in koele bloede neergeschoten in Texas

Terry Turner zou aan passagierskant op het raam van Adil’s auto hebben geklopt alvorens de jongeman in het hoofd te schieten met een vuurwapen.

De zestiger belde vervolgens het hulpnummer 911. Hij zei toen "Ik heb een man vermoord. Hij begon te rennen en ik rende hem achterna. Hij richtte naar me met een wapen en ik heb geschoten". De verklaringen van Terry Turner zijn tegenstrijdig. In de auto van Adil werd namelijk geen wapen gevonden.

Lees ook: Familie neergestoken Marokkaanse vraagt hulp aan Marokko voor repatriëring

Na de arrestatie van de hoofdverdachte blijft de familie van Adil gerechtigheid eisen. "We zullen nooit stoppen," verklaarde Sarah Todd, de vriendin van het slachtoffer, aan BuzzFeed. "We gaan blijven vechten tot Adil gerechtigheid heeft gekregen."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team