Zoeken

Mohamed opent kostuumwinkel met Marokkaans tintje in Antwerpen

3 november 2022 - 18:00 - Marokkanen in het buitenland

©

Ontwerper Mohamed Taamouti opende op 1 november de kostuumwinkel El Suit in Antwerpen. Mannen kunnen er terecht voor klassieke pakken met een Marokkaanse touch.

De Marokkaans-Belgische Taamouti combineert het beheer van de winkel met zijn werk als docent orthopedagogiek aan de Odisee Hogeschool in Dilbeek. Hij werd voor het project geïnspireerd door ’Jonge Wolven’, een tv-programma over elf jonge ondernemers, schrijft Het Nieuwsblad.

Lees ook: Mike Tyson gekleed door Marokkaanse ontwerper

Klanten zullen kunnen kiezen uit vier verschillende, driedelige kostuums. "De pakken van El Suit zijn vernoemd naar Marokkaanse steden. Zo zal bij Chefchaouen blauw een grote rol spelen", zegt Taamouti. Hij ontwerpt de kostuums volledig zelf, de productie vindt plaats in het buitenland.

Lees ook: Nederlandse koningin kiest Marokkaanse ontwerper voor Prinsjesdag

"Iedereen die zich verbonden voelt met het merk kan het dragen. De pakken hebben subtiele toevoegingen. Bovendien zijn zijn ze enkel te huur, wat ze financieel toegankelijker maakt. Een breed publiek kunnen aanspreken is belangrijk", benadrukt Taamouti. "Ik wil ook inzetten op een gezonde mindset en ontwikkeling. Het gaat niet alleen om het pak, maar ook om de persoon in het pak."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team