Zoeken

Mohammed Ihattaren en influencer Yasmine getrouwd, einde carrière in zicht

4 mei 2023 - 16:40 - Sport

©

Terwijl geruchten de ronde doen over het einde van zijn voetbalcarrière, is Mohamed Ihattaren (21), getrouwd met zijn verloofde, de influencer Yasmine Driouech.

De nieuwe vrouw van de voetballer van Marokkaanse afkomst deelde foto’s van de bruiloft op haar Instagram-account, met als bijschrift "Mr. & Mrs. Ihattaren". Op een van de foto’s toont ze haar trouwring en is ze gekleed in een witte trouwjurk. Mohamed Ihattaren en Yasmine Driouech verloofden zich in september vorig jaar. Ze maakten anderhalve maand later een einde aan hun relatie, om een paar weken later weer bij elkaar te komen.

Lees ook: Ihattaren terug vrij na arrestatie voor mishandelen TikTok-ster Yasmine

Het koppel heeft een tumultueuze relatie. In februari deed Driouech aangifte van mishandeling tegen Ihattaren. De voetballer werd gearresteerd en weer vrijgelaten, maar blijft verdachte. De influencer wilde haar aanklacht intrekken, maar dat bleek niet meer mogelijk. Na zijn uitleenperiode aan Ajax die gekenmerkt werd door een reeks tegenslagen, keerde Ihattaren begin dit jaar terug naar zijn oorspronkelijke club, Juventus Turijn, waar hij tot 2025 heeft getekend.

Het koppel Ihattaren overweegt zich in Dubai te vestigen, een beslissing die een einde zou maken aan de carrière van de voetballer die dit jaar nog geen wedstrijd heeft gespeeld. Mo Ihattaren heeft zijn huis in Vleuten ook te koop gezet. Maar een familielid van Ihattaren ontkent dat en stelt dat de voetballer simpelweg zijn huis wil verkopen om een ander huis te kopen. De familie wil echter niet reageren op geruchten over het einde van zijn profcarrière.

Lees ook: Ihattaren sterk bijgekomen, fans teleurgesteld

2022 was een zeer bewogen jaar voor de voetballer. Na de bekendmaking van zijn relatie met Yasmine werd hij bedreigd. Vervolgens werd zijn voertuig in brand gestoken vanwege zijn vermeende banden met de Mocro Maffia. De voetballer begon zijn carrière bij PSV op 16-jarige leeftijd. Op 19-jarige leeftijd verhuisde hij naar Juventus, dat hem uitleende aan Sampdoria en vervolgens aan Ajax in 2022.

Bladna.nl