Zoeken

Mohamed Ihattaren vervolgd voor mishandeling en bedreiging

15 januari 2024 - 13:00 - Sport

©

Mohamed Ihattaren wordt vervolgd voor een mishandeling op 11 februari 2023 en voor een poging tot uitlokking van bedreiging op 7 oktober 2022.

Dit bevestigen bronnen aan het ANP, hoewel Ihattaren’s advocaat Sander Janssen nog van niets weet. Het Openbaar Ministerie bevestigt dat een 21-jarige man uit Vleuten vervolgd wordt voor deze feiten, maar wil niet bevestigen dat het om de voetballer gaat.

Lees ook: Mohamed Ihattaren sterk afgevallen, nieuwe club tevreden

In februari 2023 werd Ihattaren aangehouden in Amsterdam op verdenking van het mishandelen van zijn vriendin, influencer Yasmine Driouech, waarna de politie zijn huis in Vleuten binnenviel. Eind 2022 werd hij ook aangehouden voor zijn vermeende betrokkenheid bij een bedreiging.

Ihattaren, voormalig PSV-speler, heeft een moeilijke periode achter de rug. Hij speelde in 2022 niet voor Ajax vanwege bedreigingen en had een omstreden relatie met Yasmine Driouech, met wie hij intussen getrouwd zou zijn. Na het overlijden van zijn vader in 2019 ging zijn carrière bergafwaarts. Hij vertrok bij PSV na conflicten met de coach en slaagde er ook niet in Juventus en Sampdoria te overtuigen.

Lees ook: Mohamed Ihattaren verliest huis door schulden

Ajax gaf hem op huurbasis een nieuwe kans, maar zijn contract bij Juventus werd uiteindelijk ontbonden. Onderhandelingen met het Turkse Samsunspor liepen op niets uit. Ihattaren zat ruim een halfjaar zonder club, totdat Slavia Praag hem een maand geleden een nieuwe kans gaf. Coach Jindrich Trpisovsky van Slavia Praag is positief over Ihattaren’s vooruitgang en gewichtsverlies.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team