Zoeken

Voetbalcarrière Ihattaren over, Juventus ontbindt contract

29 juli 2023 - 21:00 - Sport

©

Juventus heeft het contract van Mohamed Ihattaren, ooit een van de grootste voetbaltalenten van Nederland, ontbonden. De jonge speler van Marokkaanse afkomst heeft geen enkele minuut voor de Italiaanse topclub gespeeld. Juventus bevestigde het nieuws op Twitter, waarbij de Italiaanse club de 21-jarige middenvelder succes wenste voor de toekomst.

Het is voorlopig niet bekend of Ihattaren, die regelmatig gezien werd in Vleuten bij COV DESTO waar hij voetbalt met Gerald Vanenburg, op zoek is naar een nieuwe club. "Ik ben hem nu niet aan het trainen, we maken een beetje lol, trappen een balletje, ik ben hem niet aan het helpen of zo," zegt Vanenburg, benadrukkend dat Ihattaren zelf zijn terugkeer in het voetbal moet waarmaken.

Lees ook: Onderzoek naar mishandeling Yasmine Driouech door Mo Ihattaren loopt door ondanks huwelijk

Ondanks een mooi salaris van 1,3 miljoen euro per jaar bij Juventus, zorgden persoonlijke problemen ervoor dat Ihattaren’s carrière in Turijn tot stilstand kwam. Recente geruchten suggereren dat de naar de Süper Lig gepromoveerde club Samsunspor mogelijk interesse zou hebben, maar dit is niet bevestigd door de Turkse club.

Lees ook: "Een groot talent (Mohamed Ihattaren) is verloren gegaan voor het voetbal"

Het persoonlijke leven van Ihattaren, inclusief zijn recente huwelijk met influencer Yasmine Driouech en een nog lopend onderzoek naar een mogelijke mishandelingszaak, heeft zijn tol geëist op zijn carrière. Ooit was Ihattaren een van de grootste talenten in Nederland, maar zijn gebrek aan motivatie en het verlies van zijn vader hebben ernstige gevolgen gehad voor zijn voetbalcarrière.

Bladna.nl