Zoeken

Ihattaren werkt hard om weer fit te worden

22 februari 2023 - 18:39 - Sport

©

Voetbaltalent Mohamed Ihattaren neemt een week na zijn arrestatie opnieuw deel aan de trainingen bij Juventus, maar de Italiaanse topclub zou geen raad weten met de speler.

Op een filmpje dat Ihattaren op Instagram plaatste is te zien dat hij op het trainingscomplex van Juventus hard werkt om weer fit te worden. "Wat ons definieert, is hoe we opstaan na een tegenslag", schrijft hij bij de video. De 21-jarige speler staat nog onder contract bij Juventus tot medio 2025.

Lees ook: Ihattaren terug vrij na arrestatie voor mishandelen TikTok-ster Yasmine

Vorige week maandag werd bekend dat Ihattaren in Amsterdam was gearresteerd na een klacht voor de mishandeling van zijn (ex-)vriendin, influencer Yasmine Driouech, schrijft het AD. De jonge vrouw legde later een nieuwe, afgezwakte verklaring af en probeerde haar eerdere aangifte ook in te trekken. Juventus bekijkt of dit incident een reden is voor zijn ontslag. Volgens een aantal Italiaanse sportjournalisten weet de club geen raad meer met de speler. Het ging van bij zijn overname meteen mis en ook toen hij werd uitgeleend aan Sampdoria en Ajax ging het fout.

Lees ook: Juventus wil Ihattaren zo snel mogelijk weg

Ihattaren wordt regelmatig in verband gebracht met mensen in het criminele circuit, zo zat hij afgelopen november een tijd vast vanwege een ernstige bedreiging. Een aantal maanden eerder ging zijn auto in vlammen op en ook zijn relatie met Yasmine leidde tot heel wat problemen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team