Zoeken

Mocro Maffia-acteurs in vips-editie Hunted

5 januari 2021 - 12:40 - Cultuur

©

Voor het eerst nemen bekende Nederlanders deel aan de NPO3-serie Hunted. Mocro Maffia-sterren Bilal Wahib en Oussama Ahammoud en zes andere BN’ers gaan in duo’s samenwerken.

In het TV-programma Hunted gaat een groep Nederlanders vrijwillig de uitdaging aan om als voortvluchtige uit handen van een opsporingsdienst te blijven. De deelnemers zetten alles op alles om ‘onder de radar’ te blijven, terwijl het speciaal voor het programma opgerichte opsporingsteam er juist alles aan doet om hen zo snel mogelijk te vinden. De ’hunters’ hebben ervaring bij politie, defensie en in de private sector. Zij spreken met familie en vrienden, onderzoeken mobiele telefoons en kijken naar beelden van bewakingscamera’s.

Sander Schaepman, 25 jaar lang werkzaam als commissaris bij de politie en ’Hunter’ in het programma zegt op de AVROTROS-pagina van Hunted dat je discipline nodig hebt om niet gepakt te worden. "Hoe verplaats je je? Waar verblijf je? Maar ook: lukt het om drie weken lang geen contact te zoeken met familie en vrienden? Elke vorm van contact is een aanknopingspunt om gepakt te worden. Ieder telefoontje, telkens als je geld pint, elke keer als je met je auto over de snelweg rijdt. De deelnemers proberen ons te slim af te zijn, maar wij hebben de kennis en middelen om ze op te sporen. Waar je ook bent, wie je ook bent. 21 dagen lang, 24 uur per dag."

Ook actrices Birgit Schuurman en Fajah Lourens, presentatoren Dennis Weening en Klaas van Eerden, model Kim Feenstra en Irem Lourens, de dochter van Fajah, doen mee aan deze speciale vip-editie die vanaf maandag 25 januari op NPO3 te zien is.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team