Zoeken

2M gaat reality-show "The Best Baker" uitzenden (video)

20 januari 2021 - 13:20 - Cultuur

©

Vanaf 26 januari gaat de televisiezender 2M de Marokkaanse versie van het bekende reality-tv-programma "The Best Baker" uitzenden. In het programma nemen 10 amateur-banketbakkers het tegen elkaar op in de strijd om de beste klassieke zoete specialiteiten en gebak te bereiden.

Gedurende acht weken moeten de deelnemers elke dinsdag om 21:40 uur hun creativiteit gebruiken om de titel van "Beste Banketbakker" te verdienen en om hun eigen kookboek te publiceren. Aan de hand van verschillende opdrachten wordt bepaald wie uiteindelijk de wedstrijd zal winnen.

Volgens 2M worden de aanstormende banketbakkers onderworpen aan drie verschillende tests: de handtekeningtest, die bestaat uit het reproduceren van klassieke recepten volgens een vooraf gekozen thema, de technische test, waarbij de kandidaten de juiste mix moeten vinden om de recepten te laten slagen en de creatieve test waarin de deelnemers hun talent de vrije loop kunnen laten.

De jury van het programma bestaat uit Othmane Belefkih, een jonge professionele banketbakker met internationale bekendheid, en Bouchra Tamimi, een banketbakker die gespecialiseerd is in taartontwerp. Zij zullen samen met vooraanstaande gasten de gerechten van de deelnemers beoordelen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team