Zoeken

Miljardair Said Alj getrouwd in Marrakech

8 oktober 2022 - 10:00 - Marokko

©

Een grootse huwelijksceremonie tussen de 66-jarige miljardair Said Alj en een jonge gynaecologe vond onlangs plaats in het luxueuze Namaskar Paleis in Marrakech.

Volgens de website goud.ma woonden ongeveer 500 gasten de ceremonie bij, waaronder miljardairs, topfunctionarissen en zakenlieden. Een honderdtal gasten werden uitgenodigd voor een brunch de dag nadien.

Lees ook: Prinses kiest Marrakech voor huwelijksreis

De bruiloft werd gehost door cateraar Aouad. Artieste Chikha Hlima, de beroemde zangers Essouiri en Saida Charaf en de groep Aïssawa zorgden voor de animatie.

Volgens het medium staat Said Alj bekend als gierig. Hij weigerde met name bij te dragen aan Nationaal Fonds ter bestrijding van de Covid 19 Pandemie. Sommige aanwezige artiesten stellen dat zijn huwelijksuitgaven nogal bescheiden uitvielen in vergelijking met zijn fortuin.

Lees ook: Mohamed Ihattaren trouwt met TikTokster Yasmine (foto’s)

Of dit gerucht klopt of niet is moeilijk na te gaan. Vast staat dat een bron aan het medium verklapte dat alleen de bruid in de Aamaria klom. Said Alj weigerde en wilde ook niet gefotografeerd worden. Gasten mochten hun smartphone niet gebruiken.

Bladna.nl