Zoeken

Saad Lamjarred getrouwd in Parijs

22 september 2022 - 09:00 - Cultuur

©

Saad Lamjarred is begin deze week in Parijs getrouwd met Ghita El Allaki. Enkel familieleden en goede vrienden van het koppel waren uitgenodigd.

Volgens bronnen van Ralia waren juwelenontwerper Myriam Labyad, alias Mimia LeBlanc, persvoorlichter Hayat Benabdellah, stylist Issam Wachma en visagiste Sonia Ngadi uitgenodigd op de intieme ceremonie.

Lees ook: Ghita El Allaki, de geduldige liefde voor Saad Lamjarred

Presentator Rachid Idrissi, grote vriend van Saad Lamjarred, kreeg geen visum van de Franse autoriteiten, waardoor hij de bruiloft niet heeft kunnen bijwonen. Hij feliciteerde het koppel wel op sociale media. "Het is jullie grote dag mijn tortelduifjes. Ik had zo graag de ondertekening van jullie huwelijksakte willen bijwonen, maar door een visumprobleem was dat niet mogelijk. Ik zal het goedmaken op het huwelijksfeest. Veel geluk voor jullie allebei. Ik hou van jullie," schreef hij op Instagram.

Lees ook: Wie is Ghita El Allaki, de verloofde van Saad Lamjarred

Geen enkele foto van het huwelijk werd vrijgegeven. Saad Lamjarred zou aan de gasten hebben gevraagd om geen beelden van de ceremonie op sociale media te delen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team