Zoeken

Prinses kiest Marrakech voor huwelijksreis

1 juni 2022 - 10:10 - Marokko

©

Nadat ze afgelopen weekend hun huwelijksfeest in Mallorca vierden, hebben prinses Mafalda, de dochter van prins Kyril van Bulgarije, en Marc Abousleiman besloten om hun huwelijksreis door te brengen in Marokko.

Mafalda is een Bulgaarse zangeres en overigens ook nog een prinses. Samen met haar echtgenoot Marc heeft ze gekozen voor de stad Marrakech, om er hun huwelijksreis door te brengen, meldt Vanitatis. Het koppel zal op bezoek gaan bij Kalina, een tante van het pasgetrouwde stel, en haar echtgenoot, Kitín Muñoz, die reeds 12 jaar in het koninkrijk wonen, maar niet aanwezig waren op de huwelijksceremonie op Mallorca.

Lees ook: Amerikaans koppel verruilt dure bruiloft voor honeymoon in Marokko

Het stel werd voor het laatst gefotografeerd voor het huwelijksfeest in een restaurant. Mafalda en Marc hebben een zeer discrete relatie, ver weg van de camera’s. Tot nu toe werden er ook nog geen foto’s van het huwelijk op sociale media gepubliceerd.

Lees ook: Honeymoon in Marokko zal nog even moeten wachten

Marc is van Libanese afkomst. Hij werd in Londen geboren en is een jeugdvriend van Mafalda. Ze ontmoetten elkaar op de prestigieuze Harvard Universiteit in Boston en zijn sindsdien nooit meer uit elkaar gegaan.

Bladna.nl