Zoeken

La Mamounia krijgt een nieuwe look

28 juli 2022 - 16:20 - Marokko

©

Sinds 2020 heeft La Mamounia, het legendarische hotel in Marrakech met zijn uitzonderlijke luxe, decoratie en stijl, grondige veranderingen ondergaan. Zo wil het zijn gasten een nog betere kwaliteit en dienstverlening bieden.

De algemeen directeur van La Mamounia, Pierre Jochem, heeft de architecten en ontwerpers Patrick Jouin en Sanjit Manku de opdracht gegeven het hotel, dat al 98 jaar in bedrijf is, te renoveren met behoud van zijn charme en zijn erfgoed. Deze ambitieuze en ingrijpende hervorming moet de tevredenheid van de gasten vergroten. Daarom heeft het hotel zijn restaurants en bars volledig heringericht. Het restaurant Le Français werd omgedoopt tot L’Italien en biedt uitzicht op de tuin van het hotel. L’Asiatique en Le Marocain werden toegevoegd. Ook de gezellige Bar Majorelle heeft een nieuwe inrichting gekregen, meldt ABC.

Lees ook: La Mamounia in top 5 meest fotogenieke kuuroorden ter wereld

Het grote zwembad van La Mamounia heeft eveneens een metamorfose ondergaan. Hier wordt nu een ontbijtbuffet aangeboden. Verder zijn ook één van de restaurants van het hotel, Le Pavillon, en de beroemde bar Le Churchill vernieuwd. Een nieuwigheid is een bioscoopzaal met 21 plaatsen, exclusief gereserveerd voor gasten. Het vernieuwde La Mamounia biedt tevens een theesalon dat wordt geleid door de beroemde chef-patissier Pierre Hermè. Ernaast is de galerie, spa en hammam, die één van de beste van de stad is.

Lees ook: Mamounia heeft "beste spa" van Marokko

La Mamounia telt 135 kamers en 71 suites, drie riads van 700 m2, een privézwembad en luxueuze omgevingen die de bezoekers een ongeëvenaard comfort bieden. Grote persoonlijkheden uit de wereld van film, kunst, literatuur en politiek verbleven in dit luxueuze hotel en bewaren het als een onvergetelijke herinnering.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team