Zoeken

Marokko: zwarte magie tijdens Ramadan

9 mei 2020 - 16:40 - Marokko

©

Een kuisvrouw is enkele dagen geleden ontslagen na een zwarte magie schandaal, waarbij een medewerkster van de Kamer van Koophandel en Industrie van Rabat en Salé betrokken zou zijn, naar buiten te hebben gebracht.

De feiten vonden in de eerste week van de maand Ramadan plaats. De schoonmaakster die in de kantoren van de Kamer van Koophandel en Industrie werkte, werd onmiddellijk nadat de zaak aan het licht kwam, ontslagen.

Assabah bericht dat de kuisvrouw in het kantoor van de voorzitter van de Kamer een vaas gevuld met water en in stukjes gesneden reptielen, die een vieze geur verspreidden, had ontdekt. Kort daarop werd bekend dat een jonge medewerkster van de dienst betrokken zou zijn bij het incident.

De kuisvrouw heeft intussen een beroep gedaan op de justitie. Ze stelt dat haar ontslag niet gerechtvaardigd is en eist haar baan terug. Zo zou ook foto’s van haar vondst aan de justitie hebben overhandigd.

Onlangs had de aanwerving van vier nieuwe medewerkers door de Kamer van Koophandel en Industrie voor enige ophef gezorgd. De nieuwe rekruten zouden namelijk allemaal familieleden zijn van de voorzitter van de Kamer en zouden geen toelatingsexamen hebben afgelegd. Mogelijk houden de twee zaken verband met elkaar.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team