Zoeken

Marokko voert jacht op drugsbaron na liquidatie

26 mei 2022 - 19:00 - Marokko

©

De Nationale Brigade van de Gerechtelijke Politie (BNPJ) en de Koninklijke Gendarmerie, zijn in de provincie Nador met man en macht op zoek naar een drugsbaron die de opdracht zou hebben gegeven tot de liquidatie van twee personen.

De gezochte drugsbaron zou verantwoordelijk zijn voor twee liquidaties in Nador. Op vrijdag werd een man dood aangetroffen in zijn terreinwagen. Hij werd doodgeschoten door een gewapende criminele bende, die hem met twee auto’s achtervolgden, meldt het Arabischtalige dagblad Assabah.

Lees ook: Man doodgeschoten in Nador, mogelijk afrekening

In de auto van het slachtoffer zaten twee andere personen die tijdens de beschieting gewond raakten. Zij werden in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar zij onder streng toezicht worden verzorgd. Een andere man werd afgelopen zondag bij zonsopgang doodgeschoten in opdracht van een drugsbaron die twijfels had over het gedrag van zijn kompaan.

Lees ook: Marokko: grote drugshandelaar in de val gelokt

De gendarmerie, de gerechtelijke politie en de inlichtingendiensten zijn naarstig op zoek naar het vermeende brein achter de moorden en naar de leden van zijn bende. Om te voorkomen dat hij het nationale grondgebied verlaat, hebben de autoriteiten de controles op bepaalde plaatsen in de omgeving en in de stad Nador verscherpt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team