Zoeken

Marokko: grote drugshandelaar in de val gelokt

9 februari 2022 - 11:00 - Marokko

©

De gerechtelijke politie van [Meknes>mot151] heeft een gevaarlijke drugshandelaar kunnen arresteren, tegen wie in het hele land 300 arrestatiebevelen zijn uitgevaardigd.

De drugsbaron, die door de politie werd gezocht, verdween telkens opnieuw van de radar en verplaatste zich voorzichtig tussen Meknes en omliggende steden, meldt Al Massae. Pas na een lang onderzoek slaagde de politie erin hem op te sporen. Agenten hebben een val opgezet om hem te arresteren.

Lees ook: Tanger: drugs in houten planken verborgen

Een van de agenten van de opsporingsdienst in Meknes heeft contact opgenomen met de drugshandelaar. Hij beweerde een belangrijke klant te zijn en bestelde grote hoeveelheden cannabis bij de drugsbaron. Deze regelde een ontmoeting met hem in Taoujdate, in de regio El Hajeb.

Lees ook: Politie onderzoekt schietpartij in drugsmilieu in Fnideq

De gezochte drugshandelaar kon worden ingerekend op de afgesproken plaats. Ter plaatse ontdekten speurders een illegale opslagplaats waar de verdachte cannabis verborgen hield. Een grote hoeveelheid drugs werd daarbij in beslag genomen. In afwachting van de gerechtelijke vervolging is de verdachte in hechtenis genomen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team